House for sale

249000€

3 bedrooms 214 square meters

Immoweb code : 20049118
Immoweb code : 20049118

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
214 square meters livable space
755 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Dit huis, gelegen in het centrum van Hechtel, biedt een geweldig renovatieproject.
Met een EPC-label van F valt het onder de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid. Het pand heeft grote kamers en flexibiliteit in de indeling. Dankzij het ruime woonoppervlak is het zelfs mogelijk om er een meergezinswoning van te maken. Er is ook een naastgelegen bouwgrond die apart kan worden aangekocht.

De woning heeft meerdere toegangen. De voordeur leidt naar een hal met een trap. Aan de linkerkant is er een gezellige open ruimte met een houtkachel, die momenteel is ingericht als zitkamer en eetkamer. Een andere kamer, die eveneens via de hal toegankelijk is, fungeert als eetkamer. Deze ruimtes kunnen samengevoegd worden om een grote open leefruimte te creëren.

De eikenhouten keuken heeft toegang tot zowel de kelder als de badkamer. De badkamer is betegeld en uitgerust met een lavabo en een bad. Achter de keuken is een berging met een gastentoilet. Een korte gang leidt naar een hobbykamer met kasten, waar ook een buitendeur is. Verder is er nog een opslagruimte en een garage voor een auto.

Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers. Een andere kamer geeft toegang tot een zolderruimte , die naar eigen wens kan worden ingericht. De zolder heeft al een dakkapel die voor voldoende licht zorgt.

De tuin bestaat voornamelijk uit gras.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interess

Get in touch