House for sale

344322€

2 bedrooms 108 square meters

Immoweb code : 20033968
Immoweb code : 20033968

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
108 square meters livable space
750 square meters of land

Description

Hechtel-Eksel - Eindhovensebaan LOT 3

Hechtel - Eksel - Eindhovensebaan LOT 3 — 1 instapklare open bebouwing - http://www.skilpod.com/

In Hechtel - Eksel wordt binnenkort deze instapklare Skilpod #108 gebouwd. Deze woning heeft 2 slaapkamers en combineert modern comfort met een strakke uitstraling dankzij de zwarte steenstrips en grote ramen. De westgeoriënteerde tuin is ideaal om 's avonds van de zon te genieten.

De open bebouwing komt op een perceel van 750 m² (7,5a) en heeft een woonoppervlakte van 108 m². De woning beschikt over een berging met ruimte voor wasmachine en droogkast, een badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel, en een apart toilet. De volledig uitgeruste keuken met AEG-toestellen en kookeiland sluit aan op een open leefruimte. De tweede slaapkamer kan als home office of bibliotheek worden gebruikt.

Hechtel-Eksel is bekend om zijn prachtige natuur en recreatieve mogelijkheden. Gelegen in het hart van Bosland, het grootste avonturenbos van Vlaanderen, is het een paradijs voor natuurliefhebbers. De omgeving biedt wandel- en fietspaden, mountainbikeroutes en speelzones.

De woning heeft een E-peil van 10 (BEN), 3-dubbele beglazing, 8 zonnepanelen (405W) en een lucht-lucht warmtepomp. De prijzen zijn exclusief architect kosten en onder voorbehoud van een gunstig sondeerverslag. Maak een afspraak om te bezichtigen of bekijk onze andere projecten.

Renovation obligation: unknown

Get in touch