House for sale

440000€

3 bedrooms 194 square meters

Immoweb code : 20178246
Immoweb code : 20178246

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
194 square meters livable space
109 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. OPEN HUIZEN DAG ZATERDAG 21/09 VAN 09u30 - 10u30.

Unieke, recent gerenoveerde stadswoning



Ligging:
Deze woning is ideaal gelegen binnen de grote ring van Hasselt, op wandelafstand van het stadscentrum en alle nodige voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer.



Indeling:
Bij binnenkomst betreed je de inkomhal, voorzien van ingebouwde kasten en een gastentoilet. De ruime keuken en eetkamer worden overspoeld met natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen die toegang bieden tot de gezellige stadstuin, voorzien van onderhoudsvriendelijk kunstgras. Op de eerste verdieping bevindt zich een royale, lichtrijke slaapkamer en een moderne badkamer metzowel een bad als een douche. De tweede verdieping biedt nog eens twee smaakvol afgewerkte slaapkamers.



Omschrijving:
Deze stijlvolle stadswoning werd recentelijk volledig gerenoveerd en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Het moderne interieur biedt zowel comfort als esthetiek. De woonkamer en eetruimte genieten van veel lichtinval door de grote ramen, wat een open en ruimtelijk gevoel creëert. De goed uitgeruste keuken en perfect onderhouden ruimtes maken deze woning instapklaar.



Extra's:
Warmtepomp
Zonnepanelen
EPC-score A
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch