House for sale

765000€

3 bedrooms 462 square meters

Immoweb code : 20015720
Immoweb code : 20015720

Overview

3 bedrooms
3 bathrooms
462 square meters livable space
3906 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Bent u op zoek naar een luxe woning die comfort, ruimte en ontspanning biedt? Zoek niet verder! Wij presenteren u deze exclusieve woning in Hamme!

Wanneer u het perceel betreedt via de lange oprijlaan valt de ruime woning meteen op. Bij het binnengaan van de woning kan u meteen via de inkomhal doorgaan naar de tweede verdieping. Deze verdieping bevat 2 slaapkamers, ruimte voor een bureau en een grote & luxueus afgewerkte badkamer met ligbad. Dit verdiep kan heringedeeld worden zoals gewenst.

Bij gelijkvloers valt de ruime L-vormige en lichtrijke leefruimte meteen op. Aansluitend bevindt zich de keuken voorzien van degelijke toestellen. Bij het verder gaan via de tussengang kan u de bureau en het wellnessgedeelte betreden. Dit is een lichtrijke ontspanningsruimte met badkamer en apart toilet. Tot slot is garage is aan de zijkant van de woning gelegen en bevat ruimte voor 3 wagens, boven de garage is er nog een ruime zolder wat handig is voor de woning.

De prachtige ruime tuin is DE kracht van de woning. Voorzien van ruim terras, vijver die rust uitstraalt en ruim grasveld.

Troeven van deze woning:
- ruime garage
- gunstig EPC D label
- prachtige tuin
- ruime bewoonbare oppervlakte
- unieke eigendom

Heeft u interesse in de woning? Maak nu een afspraak via [email protected] of contacteer ons op 052 20 05 05.

Get in touch