House for sale

569000€

4 bedrooms

Immoweb code : 20191492
Immoweb code : 20191492

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
900 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Uitzonderlijke nieuwbouwwoning, type open bebouwing, in zeer rustige omgeving, voorlaatste woning in een doodlopende straat.

Deze prachtige nieuwbouwwoning staat te koop met eenvoudige toegang naar invalswegen en op fietsafstand van scholen, winkels en openbaar vervoer.

Deze open bebouwing geniet van enorm véél natuurlijke lichtinval en maakt praktisch gebruik van zijn beschikbaar woonvolume. De woning is op het gelijkvloers voorzien van een ruime inkomhal met apart toilet, een zeer lichtrijke woonkamer met open keuken met aansluitend een praktische berging en een eerste slaapkamer/bureau.
De verdieping omvat een overloop, drie volwaardige slaapkamers, een badkamer met voorzieningen voor een toilet, douche en bad. Zeker niet te verwaarlozen is de buitenzone die reeds volledig aangelegd en aangeplant is. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

De woning wordt verkocht zonder plaatsing van keuken en badkamer, zo kan u als koper hiermee volledig uw eigen ding doen. Alle voorziening zijn wel reeds geplaatst!

De prachtige groene omgeving is een absolute meerwaarde voor dit pand! Aangezien dit natuurgebied is, zal je er altijd kunnen van blijven genieten.
Naast alle comfort werd er sterk geïnvesteerd in energiezuinigheid, zonnepanelen, vloerverwarming, goede isolatiewaarden, regenwaterrecuperatie en een ventilatiesysteem D.

Grondwaarde: 210.000€ (12% RR)
Constructiewaarde: 359.000€ (21% BTW)

Meer info?
[email protected]
0477/38 94 15

Get in touch