House for sale

365000€

4 bedrooms 221 square meters

Immoweb code : 20161405
Immoweb code : 20161405

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
221 square meters livable space
509 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze ruime (handels)woonst met gezellige tuin gelegen in het centrum van Haaltert wordt u exclusief te koop aangeboden door Access Estate. Voor meer info of een bezoek, maak nu uw afspraak via sms of WhatsApp door te sturen naar uw makelaar op 0471/19.36.20 of mail naar [email protected].

Bent u ook op zoek naar een ruime woning met tuin, op een gunstige locatie in het centrum van Haaltert? Dan is deze unieke eigendom met zijn charmante gevel en authentieke karakter misschien wel de uitgelezen kans voor u.

De woning - voormalige kapperswoonst - straalt een tijdloze elegantie uit en biedt enorm veel ruimte. Binnenin wordt u begroet door een mooi onderhouden interieur dat een warme en gezellige sfeer uitademt. De ruime woonruimte is ontworpen met oog voor detail en comfort. De verzorgde tuin en verscheidene zonneterrassen voegen een extra dimensie toe aan deze woning, waar u kunt ontspannen en genieten in alle rust.
Dit pand biedt overigens de mogelijkheid tot het uitoefenen van een vrij beroep (kiné-/tandartsen-/dokterspraktijk, boekhoud-/advocatenkantoor, ed.), aan ruimte zeker geen gebrek.

Een belangrijke troef van deze woning is de uitstekende locatie in het hart van Haaltert. U geniet van een optimale bereikbaarheid, met goede verbindingen naar nabijgelegen steden en tal van invalswegen. Bovendien bevinden winkels en het openbaar vervoer (trein en bus) zich in de nabije omgeving.

Voor u samengevat als volgt:
- Bewoonbare oppervlakte 221 m²
- Mooie terreinopper

Get in touch