House for sale

895000€

3 bedrooms 636 square meters

Immoweb code : 20183886
Immoweb code : 20183886

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
636 square meters livable space
650 square meters of land

Description

Multifunctioneel, energiezuinig handelspand met woonst

Multifunctioneel, energiezuinig handelspand met woonst. 
(volledige beschrijving te lezen op www.berno.be) 

Dit pand (bouwjaar 2019) biedt een unieke kans om een bloeiende onderneming te vestigen én boven te wonen in alle luxe en comfort. Want wonen boven uw zaak is toch een droom voor iedere ondernemer? Of u bent op zoek naar een woonst en veel opslag/hobbyruimtes/...? De mogelijkheden zijn talrijk! 

Het handelsgelijkvloers is gecompartimenteerd in een showroom/winkel, twee magazijnen en drie ruimtes die kunnen dienen als werkplaats en/of opslag. De totale bruikbare netto-oppervlakte van de handelsruimtes bedraagt 475,49m². 

De woonst bevat op het gelijkvloers een privatieve inkom met trap. De eerste verdieping omvat een ruime en lichtrijke woonkamer met gashaard, klassevolle open keuken, gastentoilet, wasplaats/berging/technische ruimte en het zonovergoten dakterras van maar liefst 155m² met sfeervolle lounge. Er is bewust gekozen om de puurheid van het gebouw te accentueren door de 'blote' betonnen welving en poutrel. Dit zorgt voor een open, strakke en rustige woonomgeving. 

De tweede verdieping omvat de nachthal, drie volwaardige slaapkamers en de ruime badkamer met ligbad én inloopdouche. 

De woonst omvat 161,26 netto bruikbare vloeroppervlakte dus aan ruimte is geen gebrek! 

Overal is er aluminium schrijnwerk met hoogrendementsbeglazing en centrale verwarming op aardgas aanwezig. Er zijn tevens zonnepanelen geïnstalleerd ...
Renovation obligation: NOT_APPLICABLE

Get in touch