House for sale

169000€

4 bedrooms 124 square meters

Immoweb code : 20200576
Immoweb code : 20200576

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
124 square meters livable space
182 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Langs de belangrijke verbindingsweg Torhout - Eernegem - Oostende kan u deze woning terugvinden. Deze eigendom is gelegen op een grondoppervlakte van 182 m².

Indeling van de woning:

Binnenkomen via de leefruimte, opgesplitst in zit- en eetruimte met rechtstreekse toegang tot de ruime keuken. Verder op het gelijkvloers kan u een apart gastentoilet en badkamer uitgerust met lavabomeubel, ligbad en tweede toilet terugvinden. De verbinding tussen interieur en exterieur is de langwerpige veranda. Daarnaast zit er nog een bijkeuken/ technische ruimte.
Bovenop het langwerpig gedeelte bestaat er op vandaag een duiventil die kan aangepast worden naar een plat dak, met eventueel voorziening van lichtkoepels.
Op de eerste verdieping hebt u twee ruime slaapkamers, waarvan één voorzien van inbouwkasten. Via een vaste trap komt u terecht op de tweede verdieping uitgerust met twee extra slaapkamers. Deze kan door het verwijderen van de gyproc-wand vergroot worden tot één grote slaapkamer.

Bovendien is de woning uitgerust met een zolder, ideaal als bergruimte. Ook in de dakruimte(s) is er berging voorzien.

Troeven?
- Oprit gelegen vooraan de woning
- Zonnige stadstuin
- Bijgebouw met zoldering achteraan de tuin
- Energiezuinig, EPC label C
- Geen renovatieverplichting
- Veel mogelijkheden
- Ideale starterswoning.

Ziet u zichzelf hier wonen? Of bent u op zoek naar een eigen opfrissingsprojectje? Contacteer ons via www.vastgoedsinnaeve.be en plan uw bezoek in.

Get in touch