House for sale

339000€

3 bedrooms 183 square meters

Immoweb code : 20196881
Immoweb code : 20196881

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
183 square meters livable space
510 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Gerenoveerde open bebouwing met ruime garage, hobbyruimte en tuin.

STARTPRIJS: Elk aanbod boven deze startprijs wordt voorgelegd aan de eigenaars die al dan niet kunnen akkoord gaan met dit voorstel.

Gelegen aan een invalsweg en nabij openbaar vervoer, scholen en diverse winkels, vinden we deze gezellige, gerenoveerde open bebouwing terug.
Bestaande uit de inkomhal met vestiaire, mooie en lichtrijke leefruimte, mede te danken aan de grote raampartijen, aansluitende is er de volledig geïnstalleerde keuken met extra zitruimte en de handige en droge bergkelder.

Verder op het gelijkvloers is er een tweede berging, een aparte wasplaats en een eigentijdse badkamer met ligbad, inloopdouche en lavabomeubeltje, apart gastentoilet.
Extra ruime garage (24 m²) met aansluitend de polyvalente hobbyruimte of werkplaats (30 m²).
De omheinde tuin met terras is zeer onderhoudsvriendelijk, en biedt de mogelijkheid om rustig te kunnen genieten tussen het vele groen.

Op de eerste verdieping situeren er zich 2 ruime slaapkamers met maatkasten, apart toilet. Een vaste trap brengt ons naar kamer 3, de zolderkamer.

De slimme manier en gebruik van energiezuinige materialen, zoals zonnepanelen, airco, nieuwe HR ketel leiden tot een gunstige EPC score waardoor deze woning energiezuinig te noemen is! Elektriciteit is conform, regenwaterput, nieuwe rolluiken, asbestveilig, geen verplichte renovatie!

Voor wi

Get in touch