House for sale

490000€

4 bedrooms 349 square meters

Immoweb code : 20131050
Immoweb code : 20131050

Overview

4 bedrooms
4 bathrooms
349 square meters livable space
160 square meters of land

Description

Mansion

Sorry, there is no English translation. Te Koop: Schitterende en Succesvolle B&B in het Hart van de Stad
Ontdek een unieke kans om eigenaar te worden van een succesvolle en volledig vergunde B&B met een jaarlijks rendement van 100.000!
Wegens een nieuwe professionele uitdaging in Brussel, zoekt de huidige eigenaar een enthousiaste nieuwe eigenaar die deze prachtige B&B wil voortzetten en verder uitbouwen. Deze B&B biedt een uitstekende basis om nog verder te groeien, vooral met gerichte marketingstrategieën.
Kenmerken van de B&B:
·Volledig gerenoveerd: Hoogwaardige materialen en afwerking, klaar voor onmiddellijke exploitatie zonder verdere investeringen.
·Ruime accommodatie: Vier ruime kamers, elk met een eigen badkamer en toilet.
·Gezellige gemeenschappelijke ruimtes: Een ruime woonkamer en een top uitgeruste keuken met SMEG-apparatuur.
·Adembenemend uitzicht: Geniet van het ongelooflijke uitzicht over de Dender en de binnenstad vanuit de lichte en ruime veranda.
·Energiezuinig en milieuvriendelijk: De woning voldoet aan de strengste energie- en ventilatienormen en is uitgerust met zonnepanelen, een gasverwarming en een energiezuinige boiler. De elektrische installatie is conform, zonder asbest aanwezig.
·Buitenruimte: Een gezellige stadstuin en een immens terras op de eerste verdieping, toegankelijk vanuit twee slaapkamers.
·Extra mogelijkheden: Een kelder die nog te renoveren is en omgevormd kan worden tot een luxe wellnessruimte.
Deze B

Get in touch