House for sale

420000€

3 bedrooms 82 square meters

Immoweb code : 20183993
Immoweb code : 20183993

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
82 square meters livable space
80 square meters of land

Description

Gerenoveerde, lichtrijke woning nabij buurtpark

Welgekomen in deze aangename gezinswijk.
Met een mobiscore van maar liefst 8,8/10 ligt de woning nabij het nieuwe buurtpark De Porre en ligt het openbaar vervoer hier om de hoek. Meerdere bushaltes, op 7’ fietsen van het station van Merelbeke, nabij winkels en onderwijs en een goede verbinding met E17/E40/R4.

Stap binnen en laat je verrassen door deze mooi gerenoveerde woning, die helemaal in lijn is met jouw stijlvolle levensstijl.

Door het grote schuifraam en lichtkoepel word je hier begroet door een overvloed aan natuurlijk licht dat de leefruimte met parket doordringt en waarbij de open keuken uitnodigt tot leuke (showcoocking)momenten met gasten. Want aan het kookeiland is het gezellig kokerellen. De knappe, onderhoudsvriendelijke tegel al gezien? Deze is doorgetrokken van in de inkomhal, wasruimte en de keuken. Die vuile voeten zijn dus geen probleem meer!

We nemen je mee naar de 1ste verdieping:
Hier bevindt zich de 1ste slaapkamer en de badkamer die alles heeft wat je hartje begeert: een ligbad, dubbel lavabomeubel, douche, én toilet - alles om jouw zen-momentjes compleet te maken.

Op de 2de verdieping bevinden zich de laatste 2 slaapkamers. 

Als extra troef is er een groendak en een aparte was- en bergruimte voorzien, ideaal voor de grote en kleine wasjes.

Benieuwd? Neem contact op met Els voor meer informatie of een bezoek ter plaatse. 

Renovation obligation: no

Get in touch