House for sale

425000€

4 bedrooms 194 square meters

Immoweb code : 20209626
Immoweb code : 20209626

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
194 square meters livable space
480 square meters of land

Description

Eengezinswoning

Sorry, there is no English translation. Op zoek naar een ruime gezinswoning in een rustige omgeving? Deze prachtige open bebouwing in Oostakker biedt alle comfort en ruimte die je nodig hebt! Met drie ruime slaapkamers en één extra slaapkamer/ bureau, een mooie tuin en een garage is dit de ideale plek om te genieten van rust en privacy, zonder in te boeten op bereikbaarheid. Deze woning geniet van een goede ligging, dichtbij scholen, horeca, winkels en openbaar vervoer, met gemakkelijke toegang tot uitvalswegen (Mobi-score: 8,6/10).

De indeling ziet er als volgt uit: een inkomhal met gastentoilet met toegang tot de ruimte lichtrijke leefruimte alsook tot de aparte bureau. Aansluitend aan de leefruimte bevindt zich de keuken met ingemaakte kasten (toestellen: keramische kookplaat, dampkap, oven en frigo) en met een schuifraam naar de tuin. Vervolgens is er een wasplaats/ berging en een inpandige garage met automatische sectionaalpoort. Op het verdiep is er een grote nachthal met drie zeer ruime slaapkamers, waarvan twee met ingemaakte kasten, en een badkamer met enkele lavabo, douche en toilet. Op verschillende plaatsen werden ingemaakte kasten voorzien in de zijdelingse daktippen. De woning beschikt over een mooie zuidwest gerichte tuin met terras en oprit (plaats voor 2 wagens).
Deze woning combineert ruimte, comfort en een uitstekende locatie voor gezinnen die op zoek zijn naar een rustige en groene omgeving.
Interesse om deze woning te bezoeken of wenst

Get in touch