House for sale

479000€

4 bedrooms 193 square meters

Immoweb code : 20063913
Immoweb code : 20063913

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
193 square meters livable space
554 square meters of land

Description

Koppelwoning

Sorry, there is no English translation. Deels gerenoveerde ruime koppelwoning met aangename tuin nabij het centrum van Oostakker met tal van voorzieningen binnen wandel -of fietsafstand. Vlakbij een op -en afrit van R4 en vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Deze robuuste woning met een bruikbare vloeroppervlakte van 193m² werd oorspronkelijk gebouwd in 1974 op een perceel van 554 m². Het eerste en tweede verdiep werden, op de nachthal na, volledig vernieuwd sedert 2022. Alsook de ramen, de condenserende verwarmingsketel, de elektrische installatie (conform), het isoleren van de daken, enz. werden de laatste jaren vernieuwd.
De indeling van de woning ziet er als volgt uit: een ruime inkomhal met aangename leefruimte opgedeeld ineen zit -en eetplaats met charmante open haard. Aansluitend bevindt zich de te vernieuwen keuken met toestellen en zicht op de tuin. Ernaast is een ruime wasplaats gelegen die mogelijkheden biedt tot het creëren van een ruime leefkeuken. Op het gelijkvloers is er nog een toilet, een kleine berging en een grote berging, dat eventueel kan dienen als bureau, terug te vinden.
Op de eerste verdieping bevinden zich de nachthal, drie slaapkamers (17m²/15m²/7m²) en een prachtige badkamer met enkele lavabo, inloopdouche en toilet. Op de tweede verdieping is er de hal met ruimte voor bureau, een grote vierde slaapkamer en een tweede badkamer met enkele lavabo, ligbad en toilet.
De woning beschikt over een mooie tuin met groot terras en lange

Get in touch