House for sale

435000€

1 bedroom 140 square meters

Immoweb code : 20221207
Immoweb code : 20221207

Overview

1 bedroom
1 bathroom
140 square meters livable space
92 square meters of land

Description

Omgeving Sint-Antoniuskaai / Prinsenhof - Karaktervolle b...

Omgeving Sint-Antoniuskaai / Prinsenhof - Karaktervolle burgerwoning met 2 slaapkamers, bureauruimte en inpandige garage op een gegeerde locatie.

Voor meer informatie, mail naar [email protected]

Deze woning staat voor kleur, materialiteit, tactiliteit en een bijzonder uniek karakter. Werkelijk een ‘one of a kind’!

Deze charmante woning vinden we terug in de onmiddellijk nabijheid van het historische stadscentrum. De stijlvolle en unieke woning ligt op slechts enkele minuten wandelen van de Lievekaai, het Patershol en het nieuwe justitiepaleis.

Reeds bij het betreden van de woning ontdekken we het unieke karakter dankzij de gekozen afwerking en kleurpalet. De hal geeft toegang tot een dubbele ruimte waar plaats is voor een eetplaats en leefruimte. Unieke wandafwerking, visgraatparket in combinatie met een lichtrijke ruimte maken van deze ruimte een aangename beleving.

Aanpalend aan deze dubbele ruimte vinden we een kwalitatieve en tijdloze keuken. De rode vloer geeft een extra touch aan het eigenzinnige karakter.

Op het gelijkvloers vinden we nog een apart toilet, een technische (was)berging en een inpandige garage.

De blauwe trap brengt ons naar de eerste verdieping waar we twee volwaardige slaapkamers vinden, een aparte bureauruimte en achterliggend de badkamer voorzien van een toilet, inloopdouche en wastafel.

Een buitenkans voor wie op zoek is naar een instapklare en eigenzinige woning op wandelafstand van het stadscentrum!

Renovation obligation: no

Get in touch