House for sale

245000€

2 bedrooms 129 square meters

Immoweb code : 11489441
Immoweb code : 11489441

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
129 square meters livable space
80 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze woning in het mooie Sint- Amandsberg nabij Heilig hartkerk de buurtontmoetingsplek is een woonhuis met een EPC-waarde van 791 en een energielabel F (Renovatieplicht binnen de 5 jaar) Hoewel het energielabel niet optimaal is, biedt de woning nog steeds veel potentieel voor wie op zoek is naar een nieuwe thuis. Met enkele energiebesparende maatregelen kan de EPC-waarde worden verlaagd en kan de woning veel energiezuiniger worden.

De woning is ruim en lichtrijk, met ramen die zorgen voor veel natuurlijk lichtinval. Een inkomhal, een ruime woonkamer die voldoende plaats biedt voor een comfortabele zithoek en gezellige eethoek. Aansluitend de grote keukenruimte met toegang tot de veranda, het zonnige terras en de west-georiënteerde tuin. Waar u kan genieten van voldoende privacy en de kinderen kunnen spelen. Er is ook een badkamer op het gelijkvloers.
Op de 1ste verdieping 2 ruime slaapkamers met voldoende plaats voor een groot bed en kasten. Er is een ruime zolder die kan ingericht worden tot een 3de slaapkamer.
verwarming gaskachels- voorgevel : dubbel glas, achtergevel enkel glas.

De ligging van de woning is ideaal, met alle nodige voorzieningen op korte afstand. Winkels, scholen, eetgelegenheden en openbaar vervoer (Bus - station -Gent -Dampoort) zijn allemaal vlakbij. Voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Voor meer info : [email protected] 0468 24 65 84

Get in touch