House for sale

2 bedrooms 107 square meters

Immoweb code : 11486982
Immoweb code : 11486982

Overview

2 bedrooms
107 square meters livable space
489 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Bent u al lang op zoek naar dé ideale plek om uw droomwoning te realiseren? Zoek dan niet verder! Dit is echt een heel unieke kans!

Deze bungalow, gelegen in een idyllische en groene omgeving aan de Griendijk 16, biedt een ongeëvenaard gevoel van rust en ontspanning, terwijl het ook geniet van een perfecte bereikbaarheid!
Diverse sportfaciliteiten, ontspanningsmogelijkheden, goede scholen en winkels bevinden zich in de nabije omgeving. De ring rond Gent is eenvoudig bereikbaar, wat snelle toegang biedt tot andere delen van de stad en tot verdere bestemmingen. Daarnaast ligt zowel het historische centrum van Gent als Station Gent Sint-Pieters binnen fietsafstand, zodat u kunt genieten van de rijke cultuur en geschiedenis van de stad én u gemakkelijk naar uw werk of naar andere steden kunt sporen.
De ligging aan de rustige waterkant zorgt voor een schilderachtig uitzicht en een vredige omgeving. Hier kunt u de stress van alledag achter u laten terwijl u geniet van uw eigen tuin, waar de fruitbomen weelderig groeien, of terwijl u een wandeling maakt langs het water.

De bestaande woning mag verbouwd of herbouwd worden op de bestaande bebouwde oppervlakte én er mag een extra strook grond in de lengte van het huis mee bebouwd worden. Bovendien mag het totale volume uitgebreid worden tot wel 1000m³, verspreid over twee bouwlagen; wat meer dan voldoende is om ruim en gerieflijk te wonen met uw gezin. De huidige weg naar dit huis en dat van uw toekomstige buren wordt nog mooi her

Get in touch