House for sale

2 bedrooms 61 square meters

Immoweb code : 11486981
Immoweb code : 11486981

Overview

2 bedrooms
61 square meters livable space
50 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ideale kans voor starters, investeerders of ouders op zoek naar een leuk onderkomen voor hun studerende kinderen!
Centraal maar rustig gelegen in een doodlopend straatje bevindt zich deze toffe stadswoning met 2 slaapkamers en stadstuintje. Het dak van deze asbestveilige woning werd volledig vernieuwd en geïsoleerd. Tevens werden 2 velux-ramen geplaatst met hoogrendementsbeglazing en verduistering. Dankzij deze ingrepen scoort het pand goed op energetisch vlak met een EPC label C. Ook de kookplaten, de dampkap en de koelkast in de open keuken werden recent vernieuwd.
De nieuwe eigenaar hoeft dus niet veel meer te investeren de komende jaren; met indien gewenst een paar kleine opfrissingswerken, kan deze gezellige beluikwoning getransformeerd worden tot jouw ideale woning.

Een absolute troef is het leuke stadstuintje. Ontspannen na een drukke dag met een lekker drankje in de hand of een leuke BBQ met vrienden, het behoort allemaal tot de mogelijkheden...

Deze woning is van vele markten thuis. Het is de perfecte starterswoning maar leent zich ook perfect als opbrengsteigendom of als comfortabel onderkomen voor uw studerende kinderen.
Met een mobi-score van 9,2 ligt alles bovendien binnen handbereik. Van hieruit fiets je in 5 minuutjes naar de Vrijdags- of de Korenmarkt, heb je alle openbaar vervoer en heel veel winkels, scholen en andere voorzieningen op wandelafstand én bereik je vlot de verschillende toegangswegen.

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar al hetgeen deze woning

Get in touch