House for sale

* 489000€

3 bedrooms 180 square meters

Immoweb code : 11465775
Immoweb code : 11465775
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
180 square meters livable space
163 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze energiezuinige en luxueuze nieuwbouwwoning (2024) is centraal gelegen aan de rand van Gent, uitermate dicht bij R4, de Dampoort en het centrum van Gent.

De nieuwbouwwoning is afgewerkt met een zeer groot oog voor detail. Er is gekozen om te bouwen met duurzame materialen en om energiezuinig wonen voorop te stellen. E-peil: E20! (Ben-woning=korting kadastraal inkomen)

Indeling:
GLV: Inkomhal met een apart gastentoilet.
Vervolgens komen we in de open hyper-geïnstalleerde keuken voorzien van alle toestellen, aansluitend bevindt zich de berging en de zithoek die door de grote raampartijen voorzien zijn van enorm veel lichtinval. Via het verzonken schuifraam aan de leefruimte betreden we het grote zonneterras waar het steeds fijn en gezellig vertoeven is. Verder beschikt de woning over een lucht-water warmtepomp en 5 zonnepanelen. De tuin is zuid-georiënteerd en is op vlak van omvang uniek in de omgeving. Bovendien is er groen aangelegd pad langs de woning die kan gebruikt worden voor vuilnisbakken & fietsen en een aparte toegang tot de tuin geeft.
1st V: Nachthal, ruime modieuze badkamer voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel in meubel, een ligbad en apart toilet. Daarnaast voorziet de eerste verdieping een ruime slaapkamer met de nodige voorzieningen en een extra bergruimte/technische ruimte.
2deV: Vaste trap naar de tweede verdieping die bestaat uit 2 volwaardige slaapkamers met optimale lichtinval.

Nota: Prijs is excl. 21% BTW

Extra troeven:
- Gunstige ligg

Get in touch