House for sale

495000€

3 bedrooms 140 square meters

Immoweb code : 11433157
Immoweb code : 11433157

Overview

3 bedrooms
140 square meters livable space
118 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
SCHRIJF U IN VIA DEZE LINK : https://ap.lc/CVYHO Deze gerenoveerde rijwoning in Gent biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen. Met een perceeloppervlakte van 118m² en een bewoonbare oppervlakte van 140m² mag de woning ruim genoemd worden binnen zijn segment.

De woning is voorzien van een voorplaats/bureau, de living en de open, geinstalleerde keuken. Verder beschikt deze woning over 3 slaapkamers en een aangename badkamer, wat ideaal is voor een gezin of voor wie graag gasten ontvangt. De gerenoveerde staat van de woning zorgt ervoor dat je niet direct voor grote onderhoudskosten komt te staan.

Een van de grote pluspunten van deze woning is de tuin, waar je heerlijk kunt genieten van het buitenleven. Of het nu gaat om een zonnige dag of een gezellige avond, de tuin biedt de perfecte plek om te ontspannen.

Wat betreft energiezuinigheid scoort deze woning ook goed. Met een EPC-label B (189), kan je rekenen op lagere energiekosten.

Kortom, deze woning biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen in Gent. Met een ideale ligging, voldoende ruimte en een energiezuinig karakter, is dit een ideale plek om een thuis te creëren.

Get in touch