House for sale

449000€

3 bedrooms 216 square meters

Immoweb code : 20181271
Immoweb code : 20181271

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
216 square meters livable space
4013 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. In Gelinden, een deelgemeente van SInt-Truiden, vinden we deze knappe open bebouwing terug. We bevinden ons hier in een residentiële buurt waar men de ideale combinatie heeft gevonden tussen een goede bereikbaarheid dankzij de Luikersteenweg welke vlakbij gelegen is en de nodige rust en privacy. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen gebrek dankzij de diverse fiets- en wandelroutes die Sint-Truiden te bieden heeft.
Deze knappe woonst heeft een bewoonbare oppervlakte van om en bij de 216m².
Het pand werd opgetrokken in het jaar 2002 en is gelegen op een prachtig perceel van maar liefst 40A!
Bij het betreden van de woning, komen we via de inkomdeur terecht in de inkomhal waar de warme en karaktervolle elementen ons meteen toelachen. Hier kan men reeds een apart gastentoilet terugvinden alsook de toegang tot de leefruimte en de eerste slaapkamer.
De gezellige leefruimte wordt doorheen de dag overspoeld met natuurlijk daglicht dankzij de vele raampartijen. Aansluitend kan men de prachtige volledig ingerichte keuken terugvinden. Deze is voorzien van alle nodige toestellen voor het bereiden van een heerlijke maaltijd.
Op het gelijkvloers vinden we verder nog een ruime praktische berging terug alsook een bijkomend toilet en de badkamer. Deze laatste is voorzien van een douche, een badkamer meubel met lavabo en een ligbad (deze dient nog afgewerkt te worden).

Via de trap in de inkomha

Get in touch