House for sale

625000€

4 bedrooms 294 square meters

Immoweb code : 20052367
Immoweb code : 20052367

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
294 square meters livable space
3890 square meters of land

Description

Woning/villa

Sorry, there is no English translation. Landelijke, vrijstaande woning op een prachtig perceel van 3890 m² in Essen.
Gelijkvloers:
De inkomhal met open traphal beschikt over een gastentoilet en vestiairehoek. Een aparte “home office” is eveneens toegankelijk vanuit de hal. De aangename leefruimte heeft grote ramen die prachtig uitzicht bieden op de tuin. De ruime keuken met eethoek en veel kastruimte is comfortabel ingericht en uitgerust met alle apparatuur. (vaatwasser, gasfornuis, oven , microgolfoven, koelkast), ook hier mooi uitzicht op de tuin en toegang tot het terras. Aansluitend bevindt zich een handige bijkeuken/wasplaats met toegang tot de dubbele inpandige garage en een werkatelier. De kwaliteitsvolle terracottavloeren en eiken deuren zorgen voor een warme sfeer.
Eerste verdieping:
De eerste verdieping telt 4 slaapkamers, waarvan 3 ruime en 1 kleinere. De badkamer is uitgerust met een dubbele lavabo, ligbad en douche. Er is een apart toilet. De verdieping is voorzien van laminaatvloeren en houten plafonds.
Boven de garage bevindt zich een ruime zolder met uitbreidingsmogelijkheden voor extra slaapkamers of een hobbyruimte.
Kelder:
Een perfecte voorraadkelder, bereikbaar vanuit de keuken, biedt extra opbergruimte.
Tuin:
De romantische, landelijke tuin is voorzien van een groot terras (deels overdekt) en biedt een prachtig, weids uitzicht met optimale privacy. De grote Amberboom en diverse fruitbomen dragen bij aan de idyllische setting.

Get in touch