House for sale

479000€

4 bedrooms 273 square meters

Immoweb code : 20113098
Immoweb code : 20113098

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
273 square meters livable space
1300 square meters of land

Description

Instapklare halfopen woning met ruime tuin en 4 slaapkamers.

Sorry, there is no English translation. TOPPER... Deze instapklare woning is gelegen in een strategisch gelegen straat kortbij Aalst, tussen Gent en Brussel op een perceel van circa 13 are.

Bij het betreden van de woning heeft men een inkomhal met apart toilet, inbouwkasten, en toegang tot een eerste ruimte die kan gebruikt worden als wachtzaal.
Daaropvolgend bevinden zich 2 delen praktijktruimte (momenteel kinderopvang, maar kan goed dienen voor tal van andere beroepen of al extra woonruimte).

Aansluitend aan de praktijkruimte bevindt zich het woongedeelte.
Het woongedeelte beschikt op de gelijkvloerse verdieping over een ingerichte keuken met inpandig terras, een grote woonkamer, met sfeervolle inbouwcassette en voldoende kastruimte.
De woonkamer heeft veel lichtinval en toegang tot het aangelegde terras en ruime tuin in L-vorm. Er zijn 2 tuinbergingen achteraan in de tuin zelf.
De tuin is toegankelijk via de zijdelingse doorgang (waar auto's kunnen passeren) en dit is afgesloten met een poort en carport.
Dichtbij de keuken bevinden zich nog een inpandig terras. een zeer ruime binnenberging/wasplaats en een ruime derde buitenberging aan de woning.

Op de eerste verdieping zijn er zeer grote 2 slaapkamers voorzien, waarvan 1 met mogelijkheid tot dressing en een ruime badkamer met ligbad en dubbele lavabo.
Hier is een tweede apart toilet.
Op de tweede verdieping zijn er eveneens 2 zeer grote slaapkamers en een toegang met sc

Get in touch