House for sale

395000€

3 bedrooms

Immoweb code : 20206780
Immoweb code : 20206780

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
994 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Bent u op zoek naar een ruime, moderne woning met oog voor detail in Elsegem? Dan is deze prachtige woning wellicht wat u zoekt!

Deze stijlvolle woning, gebouwd in 2013 biedt een hoogwaardige afwerking en tal van moderne voorzieningen. Nabij Anzegem en Ideaal gelegen nabij scholen, winkels en openbaar vervoer, combineert deze woning het beste van comfort en gemak. De woning straalt comfort en luxe uit en is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en een perfecte afgewerkte woning.

Indeling: ruime lichtrijke inkomhal, apart toilet met handwasser en spiegel, ideaal voor gasten.
Een lichtrijke open leefruimte aansluitend is er een volledig uitgeruste open keuken met topkwaliteit apparatuur: oven, microgolf, vaatwasser, enkele spoelbak, frigo, en dampkap.
Aansluitend aan de keuken vindt u de lichtrijke leefruimte met een prachtig zicht op de zuid gerichte tuin. Deze tuin is aangelegd met oog voor detail en biedt een oase van rust en ontspanning een aangelegd terras en een wandelpad leiden naar het aangelegde 2de terras en ruime garage die zowel kan dienen als opbergplaats of als hobbyruimte met een directe toegang tot maar liefst 3 parkeerplaatsen.
Op de eerste verdieping: master bedroom met aansluitend zonnig terras met zicht op de velden aansluitend is er een luxe badkamer met ligbad, douche, wastafel en een 2de apart toilet.
Op de tweede verdieping zijn er nog 2 ruime slaapkamers aanwezig ideaal voor kinderen of gasten.Er is ook een technische berging en een rui

Get in touch