House for sale

545000€

3 bedrooms 285 square meters

Immoweb code : 20055460
Immoweb code : 20055460

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
285 square meters livable space
1200 square meters of land

Description

Gezellige woning met 3 slaapkamers op gunstige ligging

Welkom in deze gezellige woning gelegen op een gunstige locatie in het charmante Elewijt. met drie ruime slaapkamers (met airco), een volledig uitgeruste badkamer en voldoende woonruimte is dit een ideale gezinswoning. De halfopen ingerichte keuken biedt voldoende ruimte om er op termijn jouw droomkeuken van te maken. Daarnaast heb je nog een ruime multifunctionele veranda die kan dienen als bureau, speelruimte voor de kindjes,... 

Aan opbergruimte ook geen gebrek, de ruime wasplaats beschikt over een zolder waar je makkelijk spullen kan stockeren. Daarnaast heb je 2 garages (met automatische poort) die ook beschikken over een zolder.De ruime tuin, met zwembad, is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van zonnige dagen. Of u nu een duik wilt nemen om af te koelen, genieten van een goed boek of vrienden en familie ontvangen. 

Deze woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt doch vlakbij verschillende faciliteiten waaronder: winkels, scholen, sporthal, openbaar vervoer. Tevens ben je vlakbij de oprit van de autostrade (E19).

Get in touch