House for sale

436000€

4 bedrooms 254 square meters

Immoweb code : 11378057
Immoweb code : 11378057

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
254 square meters livable space
900 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Karaktervol landhuis nabij bossen en kanaal, en tegelijk op enkele minuten van Dilsen-centrum. Het pand heeft een bijzonder aangename allure door o.a. het gebruik van antieke kerkdallen, een witsteen schouwmantel in de woonkamer, extra brede massieve binnendeuren en het ingewerkte glas-in-lood boven de ramen. Het toegangspad naar garage en voordeur zijn aangelegd in sierkasseien.
Er is de mogelijkheid om gelijkvloers te wonen: op begane grond zijn 1 slaapkamer en de badkamer. Op de verdieping zijn nog 2 grote slaapkamers en (mits plaatsen van een velux) een extra kamer.
De woning heeft een mooie aansluiting naar de tuin: de grote leefkeuken beschikt over een uitgebouwde erker naar de achtertuin. De veranda en tuin vormen als het ware één geheel. Om nog het overdekte terras niet te vergeten: de plek bij uitstek tot waar zelfs de laatste zonnestralen reiken.
Er is een inpandige garage en, kers op de taart: de woning is volledig onderkelderd! De ideale ruimte voor wellness, werkplaats, hobbykamer, biljartruimte …
In deze woning vindt iedereen zijn gading.
De elektrische installatie is goedgekeurd tot juli 2042. De verwarming werkt op stookolie ; de ketel en tank bevinden zich in de kelder. Tank is goedgekeurd. Ramen zijn in hout met dubbele beglazing en ingewerkte kruisverdeling. De woning is “asbestveilig”.

GELIJKVLOERS (plafondhoogte: 2,50 m)
- Inkom: (3,50 m x 3,00 m = 10,50 m²) – hoge, open inkomhal met massief eiken trap naar de verdieping – vloer in antieke arduin dal

Get in touch