House for sale

745000€

5 bedrooms 334 square meters

Immoweb code : 20183861
Immoweb code : 20183861

Overview

5 bedrooms
3 bathrooms
334 square meters livable space
2423 square meters of land

Description

Exclusieve villa gelegen te Diksmuide

In de Eikhofstraat te Diksmuide stellen we u deze indrukwekkende villa voor, opgericht in het jaar 1970 naar ontwerp van architect Steyaert (Nieuwpoort). Het statige eigendom beschikt over een unieke, tijdloze uitstraling en oriënteert zich op een uitgestrekt, zuidgericht perceel met een totale grondoppervlakte van 2.423 m2. De Eikhofstraat bevindt zich op een strategische, doch landelijke ligging aan de buitenrand van het stadscentrum. Dé meest ideale uitvalsbasis in Diksmuide als je het ons vraagt.

Grandeur. Klasse. Elegantie. Finesse. Dit zijn slechts enkele van de vele superlatieven die we kunnen gebruiken om dit uitzonderlijk vastgoed te beschrijven.

Ook de omheinde, weelderige tuin en het uitgestrekte terrein rondom de villa dragen bij tot de exclusiviteit van dit unieke vastgoedaanbod. Men komt het perceel opgereden via de riante en verharde oprit, die plaats biedt aan meerdere wagens en uitgeeft op de dubbele garage. De brede voortuin vormt een natuurlijke, groene en rustgevende buffer tussen de villa en de straatkant. In het verlengde van de oprit vindt men toegang tot de omvangrijke achtertuin met zongericht terras, waar het zalig vertoeven is in alle rust en privacy omgeven in het groen. Bovendien leent de tuin zich uitstekend voor de aanleg van een zwembad.

Indeling van de ruimtes:
Na het betreden van de woning komen we terecht in de royale inkomhal met vestiairekast en apart gastentoilet. Aansluitend bevindt zich de praktische bur...
Renovation obligation: no

Get in touch