House for sale

449000€

2 bedrooms 158 square meters

Immoweb code : 20258733
Immoweb code : 20258733

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
158 square meters livable space
716 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
De woning te Begoniastraat 10 in Diepenbeek is een instapklare, stijlvol gerenoveerde open bebouwing van 158,37 m², gelegen op een zonnig perceel van 746 m². Het huis heeft twee ruime slaapkamers, een grote living van 49,07 m² met de mogelijkheid om van deze ruimte een apart kantoor te maken wat ideaal is voor een vrije beroeper, alsook een moderne keuken.

De woning is energiezuinig dankzij zonnepanelen en een gasketel met luchtverwarming. De badkamer biedt zowel een ligbad als een douche. De woning heeft veel lichtinval en beschikt over een alarmsysteem en camera’s voor extra veiligheid. Gelegen in een rustige wijk, dichtbij scholen, winkels en snelwegen, biedt deze woning alles voor comfortabel en stijlvol wonen.

Ziet u uzelf hier al wonen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op voor een bezichtiging van deze prachtige woning in Diepenbeek! Wij van Swevers Real Estate begeleiden en adviseren je maar al te graag tijdens een persoonlijke rondleiding. tel. 011 255 155. Bron bewoonbare oppervlakte: EPC – verslag.

(*) Lees eerst de verkoopsvoorwaarden voor het plaatsen van een officieel online bod. U vindt ze bij de downloads.

Get in touch