House for sale

* 397000€ Old Price €419,000

4 bedrooms 272 square meters

Immoweb code : 20114890
Immoweb code : 20114890
*excluding taxes

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
272 square meters livable space
206 square meters of land

Description

Ruime casco woning in het centrum van Diepenbeek (6%BTW m...

Ontdek deze unieke kans om een kwalitatieve casco woning in het hart van Diepenbeek naar uw eigen smaak af te werken. Tot eind 2024 kan je bij de aankoop genieten van het gunsttarief van 6% BTW indien je voldoet aan alle voorwaarden. Gelegen in een levendige buurt, biedt deze verrassend ruime woning volop mogelijkheden voor een comfortabele en stijlvolle thuis.  

Bij het ontwerpen van de woning werd niet enkel rekening gehouden met het optimaal benutten van de oppervlakte binnen de muren, maar werd er ook aandacht besteed aan het maximaal gebruiken van de buitenruimte. De stadstuin met terras is zuidoost georiënteerd. De nagenoeg gevelbrede raampartij in de leefruimte biedt een vrij zicht op de zongerichte tuin, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan. Aan de straatkant ligt een overdekte staanplaats en een praktische fietsenberging.

Het gelijkvloers bestaat verder uit een inkomhal met gastentoilet, een bureau of speelkamer, een woonkamer/eetkamer, een open keuken en een berging. De vide boven het keukengedeelte brengt licht en ruimte en zorgt ervoor dat de verschillende verdiepen met elkaar communiceren.

De vide grenst op het eerste verdiep aan de tweede woonkamer waardoor je hier ook de connectie voelt met de woonruimtes op de begane grond. Het terras aan de tuinkant zorgt hier weer voor extra buitenruimte en vormt een link met de tuin. Verder liggen op het eerste verdiep een apart toilet, de hoofdslaapkamer met dre...
Renovation obligation: NOT_APPLICABLE

Get in touch