House for sale

795000€

8 bedrooms 345 square meters

Immoweb code : 11455725
Immoweb code : 11455725

Overview

8 bedrooms
3 bathrooms
345 square meters livable space
1268 square meters of land

Description

Moderne woning met 8 slaapkamers en ruime tuin

Deze ruime woning is gelegen te Steenweg 155 in Diepenbeek. Het biedt een uitstekende verbinding met autosnelwegen, waaronder de E313 en de E314. 
Op korte afstand bevindt zich ook het centrum van Diepenbeek, hier vindt u lokale winkels, cafés, restaurants, supermarkten alsook andere essentiële voorzieningen.

Bij het betreden van de woning komt u terecht in de inkomhal. Via deze inkomhal kunt u naar de woonruimte, eetruimte en keuken die samen één lichtrijk geheel vormen. Naast de keuken vindt u een berging, perfect voor uw wasmachine en extra voorraad. Vanuit deze binnenruimte heeft u toegang tot het terras met aangrenzende tuin.
Deze gelijkvloerse verdieping biedt ook 2 kamers, die dienst kunnen doen als kantoorruimte, ideaal om van thuis uit te werken.

Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, elk met voldoende ruimte en comfort, 2 van deze slaapkamers bieden toegang tot het zuidelijk georiënteerd terras.

Op het zolderverdiep zijn er 4 ruimtes, die kunnen dienen als extra slaapkamers, gameruimte, rustige studeerkamer of een ruime opbergplaats voor kleding. 

Elk van de 3 verdiepingen heeft een eigen badkamer met toilet.

Het huis is ook voorzien van een afgewerkte kelder, die gebruikt kan worden als opbergruimte of fitnessruimte.

Buiten is er een vrijstaande garage en extra parkeergelegenheid, evenals een tuinhuis voor het opbergen van al uw buitenbenodigdheden.

Renovation obligation: NOT_APPLICABLE

Get in touch