House for sale

424000€

3 bedrooms 150 square meters

Immoweb code : 20276916
Immoweb code : 20276916

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
150 square meters livable space
155 square meters of land

Description

Woning

Sorry, there is no English translation. Je stapt het huis binnen in de inkomhal, met achteraan een vestiaireruimte. Aan het einde van de hal bevindt zich de toegangsdeur tot de leefruimte. Deze baadt in het licht dankzij de open keuken, voorzien van een grote dakkoepel. Deze U-vormige landelijke keuken heeft een 5-pits gasvuur, dampkap, oven, dubbele inox spoelbak, grote koelkast met diepvries en een vaatwasser. Naast de keuken bevindt zich nog een apart toilet. De dubbele schuifdeur geeft uit op het betegelde terras, met een verzorgde tuin erachter die weinig inkijk heeft. Terug vooraan in de woning bevindt zich nog een kamer die afsluitbaar is dankzij zijn dubbele glazen deur.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie kamers opeen verzorgde laminaatparket. De ensuite badkamer is betegeld, met een inloopdouche, lavabo met meubel en spiegelkast en toilet. De aanpalende master bedroom kijkt uit op de tuin, heeft airco, vliegenramen en rolluiken.
De kleinste kamer kan dienstdoen als dressing, babykamer of extra douchekamer. De grootste kamer - aan de tuinzijde - kan je nog omvormen tot 2 kamers indien nodig. Beide kamers zijn tevens voorzien van vliegenramen.
De kelder is omgevormd tot wasruimte. Dankzij de verschillende ruimtes heb je hier tevens heel wat extra opbergruimte.
Deze fijne, rustige, groene buurt in Deurne Zuid wordt steeds populairder. Denk: het Te Boelaerpark als buur, winkels en openbaar vervoer op wandelafstand.

Meer info: https://www

Get in touch