House for sale

395000€

6 bedrooms 190 square meters

Immoweb code : 11459743
Immoweb code : 11459743

Overview

6 bedrooms
3 bathrooms
190 square meters livable space
120 square meters of land

Description

Karaktervolle woning met 6 slaapkamers, 3 badkamers, veranda

Sorry, there is no English translation. Ligging:

Charmante woning met 6 slaapkamers, 3 badkamers, veranda en tuin gelegen in een karakterstraat te Deurne, welke zal heraangelegd worden tot groen tuinstraat!

Indeling:

Op het gelijkvloers hebben we een inkomhal, een woonkamer met salon en eetgedeelte, een vrij recente ingerichte keuken achteraan, een badkamer met douche en apart toilet en een veranda met doorgang naar de stadstuin. De stadstuin is ca. 35 m² groot, noordoost gericht en volledig voorzien van een bankirai vloer.
Op de 1° verdieping zijn er 3 slaapkamers (2 ruime, kleinere) en een badkamer (nog af te werken) met douchecabine en apart toilet. De 2de verdieping heeft dezelfde indeling.
De vloeren zijn de authentieke mooie plankenvloeren, de stijldeuren zijn nog aanwezig alsook de hoge plafonds met moluren. De ramen zijn uitgevoerd in aluminium met dubbele beglazing.
De woning is grotendeels onderkelderd (droog!) en gedeeltelijk voorzien van isolatie (nog verder af te werken, materiaal aanwezig)

Technisch:

EPC label C , geen renovatieplicht. Aan de woning werden reeds verschillende energiebesparende werken uitgevoerd: Platte daken zijn geïsoleerd, elektriciteit is conform, warmtepompboiler (270 L;) op de 1° verdieping (kan aangepast worden voor gans de woning), 2 HR-TOP condensatieketels, kelder deels geïsoleerd

GRATIS FULL COLOR BROCHURE MET FOTO'S OP AANVRAAG: www.immodyck.be

Get in touch