House for sale

335000€

Immoweb code : 20246007
Immoweb code : 20246007

Overview

617 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze charmante Kangoeroewoning met veel potentieel is gelegen in een rustige straat te Desselgem, omringd door prachtige wandel- en fietsroutes. Volledig gerenoveerd en instapklaar, biedt deze woning een ideale kans voor zowel zelfstandigen als particulieren.

Bij binnenkomst komt u in een ruime inkomhal met plaats voor een inbouwkast, die leidt naar een lichtrijke eetkamer en een gezellige leefruimte. De aansluitende open keuken is uitgerust met alle moderne voorzieningen, waaronder een inbouwkoelkast, vaatwasser, elektrische kookplaat en dampkap. Het keukeneiland creëert een extra plek om te eten of te ontspannen, en de talrijke inbouwkasten zorgen voor voldoende opbergruimte.

De badkamer op het gelijkvloers is modern en praktisch ingericht, met een inloopdouche, wastafelmeubel en spiegel (met verwarming, tijdweergave en temperatuurweergave), er is ook een handdoekdroger aanwezig een een toilet. Aansluitend is er en een extra kamer die ruimte biedt voor de wasmachine en droogkast, inbouwkasten en technische ruimte. Een apart toilet is eveneens aanwezig met handwasser in de inkomhal.

Er zijn ook twee ruime slaapkamers aanwezig, beide voorzien van dubbele beglazing, vliegenramen en centrale verwarming op gas er is ook een airconditioning in de leefruimte die zowel voor verwarming als koeling zorgt.

De tuin, die volop zon krijgt, is aangelegd met steentjes en biedt ook een extra bergruimte. Het overdekte terras zorgt ervoor dat u in alle weersomstandigheden van de buite

Get in touch