House for sale

374000€

4 bedrooms 192 square meters

Immoweb code : 20261633
Immoweb code : 20261633

Overview

4 bedrooms
4 bathrooms
192 square meters livable space
140 square meters of land

Description

Kangoeroewoning/B&B/vakantiewoning of handelswoning te ko...

Multifunctionele woning te koop in De Panne, Adinkerkelaan 6

Bent u op zoek naar een grote ééngezinswoning, kangoeroewoning of een interessante investeringsmogelijkheid aan de Belgische kust? Ontdek deze uitstekend gelegen multifunctionele eigendom gelegen in De Panne, Adinkerkelaan 6. Dit gebouw, voormalig handelshuis, biedt een breed scala aan mogelijkheden voor zowel verhuur als eigen gebruik!

Op het gelijkvloers bevindt zich een handelsruimte met grote visibiliteit dankzij de vele ramen. De benedenverdieping omvat overigens ook een toilet- en/of doucheruimte, een berging of keukenruimte en een garage. Dit biedt u de perfecte mogelijkheid om een commerciële activiteit uit te oefenen of een atelier in combinatie met opslagruimte op te richten. Exterieur bevindt zich ook nog een staanplaats die hoort bij het pand.

Via een gemeenschappelijke inkomhal heeft u afzonderlijke toegang tot de 3 afzonderlijke woongelegenheden. Elke entiteit beschikt over een eigen recente verwarmingsketel.
  
Woonunit 1 (1ev) bestaande uit woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. 
Woonunit 2 (1ev) bestaande uit twee slaapkamers, keuken, woonkamer, berging en badkamer. 
Woonunit 3 (2ev) bestaande uit een slaapkamer, keuken, woonkamer, badkamer en een hal met toegang tot de zolder. 

Dit veelzijdige gebouw biedt tal van verhuurmogelijkheden omwille van de 4 entiteiten (handelsruimte en 3 woonentiteiten), dewelke een stabiel huurrendement kunnen garanderen al dan nie...
Renovation obligation: yes

Get in touch