House for sale

334900€

2 bedrooms 70 square meters

Immoweb code : 20255429
Immoweb code : 20255429

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
70 square meters livable space

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze nieuwbouw serviceflat, gebouwd in 2016 biedt een comfortabele en veilige woonomgeving aan de rand van de gezellige badplaats Wenduine. Deze eigendom biedt een bewoonbare oppervlakte van 73 m², de ideale woning voor wie opzoek is naar gemak en functionaliteit.

Bij binnenkomst komt u in een ruime woonkamer. De ruimte is uitgerust met een parlofoon met video en een bedieningspaneel voor assistentie. De grote schuiframen bieden toegang tot het overdekt en zuidgericht terras met zicht op de polders.
De open keuken is uitgerust met moderne apparatuur, waaronder een combi-microgolfoven, inductieplaat en een vaatwasser. De keuken is afgewerkt met een keukentablet met een stijlvolle betonlook. Hier bevinden ook ruime glaspartijen waardoor er veel lichtinval is.

De flat is volledig instapklaar. Er werd reeds geschilderd en alle verlichting is aanwezig. De flat beschikt over twee slaapkamers. Slaapkamer 1 heeft directe toegang tot het balkon en slaapkamer twee bevindt zich aan de achterzijde. Beide zijn voorzien van distributie en internet.

De badkamer is ingericht met een inloopdouche, een lavabomeubel, een toilet met assistentiebars en een assistentieknop. De vloer bestaat uit tegels met een antislip afwerking. Daarnaast is er ook een gastentoilet en een praktische berging met de cv-ketel, aansluiting voor de wasmachine en een ventilatiesysteem aanwezig.

Deze serviceflat biedt niet alleen comfort, maar ook een veilige en toegankelijke omgeving perfect voor mensen die op zo

Get in touch