House for sale

2500000€

5 bedrooms 339 square meters

Immoweb code : 20006831
Immoweb code : 20006831

Overview

5 bedrooms
4 bathrooms
339 square meters livable space
7429 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Authentieke, EXCLUSIEVE eigendom gelegen op een terrein van 7.429m2 te Vivenkapelle, Damme. Zeer rustig gelegen en toch een vlotte verbinding. Vlakbij de Golf van Damme - op 10min van Brugge en15min van Knokke.
Indeling hoofdgebouw: inkomhal met gashaard, gastentoilet en vestiaire. Ruime woonkamer met gashaard en zonnige tv - leeshoek. Lichtrijke eetplaats met geïnstalleerde open keuken voorzien van alle apparatuur en toegang tot het terras en de tuin. Wasplaats. Technische berging. Bureau met ingemaakte kasten. 1ste verdieping: 1ste ruime slaapkamer met badkamer (lavabo - toilet en bad) en dressing. Berging. 2de slaapkamer met douchekamer. Master bedroom met ingemaakte kasten en badkamer (bad, lavabo, douche en toilet). Kelder.
Indeling bijgebouw: woon-en eetkamer, kitchenette , douchekamer, 4de slaapkamer op de mezzanine.
Indeling feestzaal: inkomhal, vestiaire, toiletten, plaats voor 60 personen, keuken, overdekt terras en zolderkamer (mogelijk voor bureau of slaapkamer).
4de bijgebouw: stal voor dieren / berging.
Veel opbergruimte. Tal van parkeerplaatsen op de eigendom.
Domotica systeem, vloerverwarming,... Uitzonderlijke eigendom die een grondige renovatie onderging (alles vernieuwd tot in het detail). Beschermd erfgoed.

Get in touch