House for sale

390000€

5 bedrooms 277 square meters

Immoweb code : 20004226
Immoweb code : 20004226

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
277 square meters livable space
453 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze charmante woning in St. Andries biedt een perfecte mix van nabijheid tot het bruisende centrum en uitstekende vervoersverbindingen. Gelegen vlakbij winkels, openbaar vervoer, scholen, de expresweg en de autostrade, geniet je hier van ultiem woongenot.

Indeling van de woning:

Gelijkvloers:

Een ruime inkomhal verwelkomt je die toegang biedt naar een gezellige leefruimte die grenst aan extra kamer die bureau/speel/slaapkamer kan dienen. Daarnaast vind je op de begane verdieping een volledig ingerichte keuken terug voorzien van toestellen, een functionele wasplaats en een volledig ingerichte badkamer. Als extra troef beschikt de woning over een ruime garage met sectionale poort en een fietsendoorgang naar de tuin.

Op verdiep 1 vind je maar liefst 5 ruime slaapkamers terug die voldoende ruimte bieden voor het gehele gezin. Een nachthal met vaste trap leidt naar de royale zolder die boordevol potentieel zit voor extra polyvalente ruimte te creëren.

Achteraan vind je een aantrekkelijke tuin met een gezellig terras, ideaal voor ontspanning en buitenplezier en grenst aan het prachtige park "De koude Keuken".

Hoewel de woning wat opfrissing kan gebruiken, biedt ze enorm veel potentieel dankzij de royale ruimtes. Ideaal voor een groot gezin dat op zoek is naar een woning met groeimogelijkheden!

De woning is momenteel vast verhuurd.

Dit pand IS onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar n

Get in touch