House for sale

* 542150€

5 bedrooms 204 square meters

Immoweb code : 20058457
Immoweb code : 20058457
*excluding taxes

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
204 square meters livable space
445 square meters of land

Description

Zeer ruime halfopen nieuwbouwwoning op 2km van Brugge

Deze halfopen grote en zeer energiezuinige BEN - nieuwbouwwoning is gelegen in een RUSTIGE BUURT nabij bos en Damse Vaart,  op slechts 2 KM VAN HET CENTRUM van Brugge. Deze woning is een heel stuk ruimer dan een gemiddelde nieuwbouw met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 204 m2 en een totaal van vijf slaapkamers.  In het gehele nieuwbouwproject is er keuze tussen twee halfopen en drie gesloten bebouwingen.
Deze beschikt over de volgende indeling:
Gelijkvloers: inkom, gastentoilet, grote BUREAU, leefruimte, keuken, bergruimte en een zeer zonnige tuin. Mogelijkheid tot bouwen carport of garage naast de woning.
Eerste verdieping: VIER SLAAPKAMERS, een badkamer met bad en douche en ook nog een apart toilet.
Dakverdieping: VASTE TRAP die naar de grote en hoge zolder met ramen leidt, waarin een EXTRA GROTE SLAAPKAMER of hobbyruimte kan gemaakt worden.

De leefruimte is groot met een grote bureau vooraan en er is een open keuken met eiland, beiden met zicht op de grote tuin.  De tuinen hebben een IDEALE ZW – ZONNERICHTING zodat u tot ’s avonds laat kan genieten van de zon op uw terras.  Alles wordt UITERST ENERGIEZUINIG gebouwd met vloerverwarming, zonnepanelen, warmtepomp, ventilatiesysteem en met een E-peil van slechts 20! Regenwaterput van 10.000 liter. Gedurende 5 jaar vijftig procent korting op onroerende voorheffing. Eigen inspraak materialen nog mogelijk.  Komende van Brugge passeert u de beste bakkers, slagers, viswinkel, supermarkten, …...
Renovation obligation: no

This property is part of the project

Get in touch