House for sale

524000€

3 bedrooms 177 square meters

Immoweb code : 11479367
Immoweb code : 11479367

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
177 square meters livable space
990 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze unieke laagbouwvilla is gerenoveerd met respect voor de stijlvolle, authentieke kenmerken van de jaren '70. De woning is gelegen op een ruim perceel in een rustige woonwijk te Sint-Job-In-'t-Goor.

U komt binnen via de inkomhal met gastentoilet en ingemaakte vestiairekast. Dan volgt de ruime leefruimte op tapijt met uitzicht op de tuin. Aansluitend is er de keuken. Verder zijn er nog 3 slaapkamers en een badkamer met toilet, enkele wastafel en douche. Doorheen de woning zijn lichtkoepels gebruikt.

Onder de gelijkvloerse verdieping bevindt zich een ruime kelder, ideaal voor het opbergen van materialen of tuingereedschap. Deze kelder is toegankelijk via de dubbele inpandige garage of via de garagepoort vanuit de tuin.

De tuin heeft een perfecte oriëntatie en toont zijn rijke kleurenpalet tijdens de zomermaanden. Het aangelegde terras staat in verbinding met de keuken, wat uitnodigt om buiten te genieten.

Het originele schrijnwerk is behouden en de beglazing is in 2022 vernieuwd. Het dak is volledig geïsoleerd. De ketel heeft een goed rendement, en dit alles zorgt ervoor dat de woning niet onder de renovatieverplichting valt. Ook is de elektriciteit conform en zijn er geen asbestmaterialen die verwijderd dienen te worden.

Get in touch