House for sale

399000€

3 bedrooms 186 square meters

Immoweb code : 20042384
Immoweb code : 20042384

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
186 square meters livable space
368 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
- VERKOCHT -

Deze nieuwbouwwoning uit 2008 zal u verbazen door haar degelijkheid, praktische indeling, materiaalkeuze en mooie afwerking. De woning is bovendien erg gunstig gelegen door enerzijds de rustige buurt, maar ook door haar vlotte bereikbaarheid van het centrum van Herzele, winkels, scholen, station, E40...

Het gelijkvloers biedt u naast een inkomhal met gastentoilet, een aparte bureelruimte, een open leefruimte met eetplaats, salon, geïnstalleerde keuken en een praktische berg-/wasplaats.

Via een groot schuifraam (met muggenhor) heeft u toegang tot de onderhoudsvriendelijke tuin met terras. De oriëntatie is top (Z!), wat heel wat licht tot in het centrum van de woning brengt. Een automatische zonneluifel en een extra zijtuin, maken het plaatje compleet. Privacy gegarandeerd.

Op de 1ste verdieping hebben we 2 mooie slaapkamers, waarvan 1 met een dressingruimte met inbouwkasten, en een badkamer met douche, bad, toilet en wandmeubel met lavabo en spiegelkast.

Via een vaste trap bereik je de zolderverdieping. Deze werd in ingericht met een 3de SLK en een stockagezolder met o.a. de CV-ketel (HR Top).

De woning wordt centraal verwarmd op gas. Een gunstig EPC, 8 zonnepanelen en regenwaterrecuperatie zijn extra troeven. Uw auto kunt u kwijt op de oprit vooraan, onder de carport, maar ook naast de carport is nog een extra parkeerplaats.

Kortom, bent u op zoek naar een goed onderhouden en instapklare woning voorzien van alle hedendaags comfort, lage energiekost…

Get in touch