House for sale

399000€

4 bedrooms 210 square meters

Immoweb code : 20277130
Immoweb code : 20277130

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
210 square meters livable space
180 square meters of land
Available date : 04/14/2025

Description

Woning

Sorry, there is no English translation. Met z’n witte gevel springt dit huis eruit in deze straat. Hier heb je een dubbele poort met een breedte van 1m80 naar de garage, die ook kan dienen als extra opslagruimte én wasruimte. In de brede inkomhal heb je een aparte vestiaireruimte en een gastentoilet met lavabo. De leefruimte heeft een doorlopende tegelvloer en is onderverdeeld in drie delen, waarvan eentje met een schouw mét houtskachel.
De lichte veranda achteraan heeft plaats voor een zithoek. De aanpalende keuken is tijdloos wit met een houten werkblad en een betgegelde spatwand, volledig geïnstalleerd en enorm praktisch. Je hebt hier een 5-pits gasfornuis, ingewerkte dampkap, spoelbak met zicht op de tuin, oven, combi-oven, koelkast, diepvriezer, vaatwasser en veel kastruimte. Via de veranda kan je de tuin in, langs het terras op klinkers. De tuin zelf is westgericht en groen, met heel wat struiken en bomen in de border.
Op de eerste en bovenste verdieping heb je 4 volwaardige slaapkamers, waarvan die aan de tuinzijde automatische zonnewering hebben. De blokjesparket en de originele houten deuren zorgen op de overloop voor extra cachet. De badkamer in het heeft een grote inloopdouche, een lavabo met hangmeubel, spiegel met verlichting, een toilet en automatische verluchting.
Het is hier rustig én toch centraal wonen. Het Te Boelaerpark en het Rivierenhof zijn niet veraf en je bent ook zo in allerlei winkels.
Meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/

Get in touch