House for sale

280000€

3 bedrooms 128 square meters

Immoweb code : 20006568
Immoweb code : 20006568

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
128 square meters livable space
113 square meters of land

Description

Woning

Sorry, there is no English translation. Gezellig, op te frissen rijhuis met 3 slaapkamers en groene tuin van 50 m² in een gegeerde buurt.
Je komt er binnen in de hal waar je via de houten deur met glas richting leefruimte gaat, die met z'n 31 m² ruim én licht is dankzij het grote raam met rolluik vooraan in de zithoek en de aanpalende veranda achteraan, naast de eetruimte.
De betegelde keuken kan op termijn een opfrisbeurt gebruiken, maar is enorm praktisch, met een gasfornuis, dampkap, oven, koelkast met vriesvak en een dubbele inox spoelbak. Achteraan heb je de badkamer met een ligbad met douchegordijn, een lavabo met spiegel en onderkast en een toilet.
De veranda stap je binnen via de schuifraam in de leefruimte, of via de deur van de keuken. De achterliggende tuin is oostgericht, groen en met zn 50 m² makkelijk te onderhouden en heeft weinig inkijk.
Op de eerste verdieping heb je nu twee grote, lichte slaapkamers van 15,5 m²: eentje vooraan en eentje achteraan. Op de tweede en bovenste verdieping heb je tot slot nog een enorme kamer onder het dak van maar liefst 34 m². Ook hier zit de originele plankenvloer nog verscholen onder het vasttapijt, en heb je daarnaast nog 3 grote veluxramen én ingemaakte kasten. Als extraatje heb je in dit huis ook nog een volledig afgewerkte kelder met automatische verluchting, waar nu een opnamestudio huist. Handig als extra kamer, hobbyruimte of werkplek!
Voor meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/12851/

Get in touch