House for sale

734000€

7 bedrooms 470 square meters

Immoweb code : 20125524
Immoweb code : 20125524

Overview

7 bedrooms
4 bathrooms
470 square meters livable space
945 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ruime vrijstaande woning met aangelegde tuin.
Met 6 à 7 slaapkamers, 4 bad-/douchekamers en een atelier/magazijn.
Uitstekend gelegen in de dorpskern van het landelijke Vremde op een mooi perceel van 945 m². Het woongedeelte werd grotendeels gerenoveerd (laatste fase 201) en afgewerkt met duurzame materialen
.
Deze woning biedt o.a. mogelijkheid tot groepspraktijk, zorgwonen, vrij beroep, workshops, ...

U treedt de woning binnen via de rechtse Inkom- en trappenhal met toegang tot de gezinswoning en het studioappartement, achteraan bevindt zich het gastentoilet, de lichtrijke woonkamer ligt op massief houten vloer, aansluitend vindt u de volledig geïnstalleerde leefkeuken met merktoestellen. 
, In de woning is een bureel met aansluitend het inpandige stockageruimte/atelier op betonvloer. In de authentieke garage bevindt zich de wasplaats met aansluiting voor WM/DK..
Via de trap bereikt u de ruime overloop die toegang geeft tot de masterbedroom met badkamer ensuite en dressing, 2 ruime slaapkamers en fraaie badkamer met inloopdouche, vrijstaand ligbad, toilet en dubbele lavabo.
Via de vaste trap bereikt u de zolderverdieping die in 2021 werd omgevormd tot extra leefruimte (72 m²) met extra badkamer met douche, toilet en lavabo, 3 ruime slaapkamers en een hobbyruimte.

Het volledig ingerichte studioappartement bereikt u via de gemeenschappelijke inkomhal en de linkse traphal. Deze studio werd van een badkamer met douche, lavabo.en toilet, een slaapkamer, een kastberging, een l

Get in touch