House for sale

925000€

4 bedrooms 254 square meters

Immoweb code : 20253320
Immoweb code : 20253320

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
254 square meters livable space
8480 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Prachtige villa (254m²) voorzien van 4 slaapkamers op een riant perceel (8.480m²) met prachtig aangelegde tuin en afgemaakte weilanden op toplocatie "Den Boshoek" te Boechout biedt tal van mogelijkheden!

Ligging: Residentieel, agrarisch en groen gelegen op toplocatie te Boechout in de agrarische en bosrijke omgeving "den Boshoek" nabij grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten!

Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal die toegang biedt tot de volledig geïnstalleerde keuken met kwalitatieve toestellen. Aansluitend de prachtige leefruimte op parket voorzien van houthaard en gezellige opkamer met mogelijkheden. Via de nachthal bereiken we het slaapgedeelte met een prachtige masterbedroom met ingemaakte kasten en drie ruime gastenkamers. De badkamer is voorzien van alle comfort met douche en bad. De woning voorziet ook nog een garage en aparte berging/wasplaats. Tot slot de prachtig aangelegde tuin met zonnig terras en 6.584m² weiland die zijn afgemaakt met een stal voor het houden van paarden of andere dieren. Tot slot is er ook een ruime oprit voor meerdere wagens en een carport.

Bijzonderheden:

- Unieke locactie "den Boshoek"
- villa
- riant perceel (8.480m²)
- dubbele beglazing
- zonnepanelen + batterij
- weilanden
- authentieke elementen


Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS S

Get in touch