House for sale

425000€

4 bedrooms 163 square meters

Immoweb code : 20137623
Immoweb code : 20137623

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
163 square meters livable space
615 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Ruime halfopen bebouwing (163m²) voorzien van drie slaapkamers op een perceel van 617m² op toplocatie te Boechout biedt tal van mogelijkheden!

Ligging: Gelegen op toplocatie te Boechout, residentieel, rustig maar toch centraal nabij winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling: Inkomhal, berging, leefruimte, keuken, masterbedroom, badkamer, nachthal, twee gastenkamers, zolder met mogelijkheden, aangelegde tuin en twee garages.

Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal voorzien van berging / technische ruimte die toegang biedt tot een ruime en lichtrijke leefruimte met houtkachel. Voorts de keuken, quasi-volledig geïnstalleerd met kwalitatieve toestellen en een ruime gelijkvloerse masterbedroom en badkamer voorzien van ligbad. Op de eerste verdieping treffen we een ruime gastenkamer en de derde kamer. De riante zolder biedt tal van mogelijkheden. De woning voorziet ook een prachtig aangelegde tuin met overdekt terras, moestuin en tuinhuis en twee garages en twee staanplaatsen.

Bijzonderheden:

- toplocatie
- riant perceel
- elektrische rolluiken
- dubbele beglazing
- geïsoleerd dak
- biedt tal van mogelijkheden


Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch