House for sale

459000€

4 bedrooms 194 square meters

Immoweb code : 20055221
Immoweb code : 20055221

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
194 square meters livable space
438 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
De verzorgde gezinswoning in Boechout, ligt tussen Mortsel en Lier, dichtbij bus, tram en trein. De woning is ruim en licht, en beschikt, over een onderhoudsvriendelijke tuin met veldzicht. EPC-energiescore B 173 Kwh/m2.

Gelijkvloers:
Via de inkomhal met steentapijt, kom je in de grote garage met wandkasten. Achter de garage, is een polyvalente ruimte, die nu gebruikt wordt als schoonheidssalon. Er is ook, een afgesloten wasplaats met douche en wc. Vanuit de garage ,is er een directe toegang, tot de tuin.
Waterontharder en digitale meters zijn aanwezig.

Eerste etage:
Via de overloop, met glazen draaideur, kom je in de ruime woonkamer met een open keuken. De woonkamer is voorzien van airco en een plavuizen vloer. De keuken is afgewerkt met hoogwaardige materialen. Het grote schuifraam, biedt veel lichtinval en een prachtig zicht op de velden. Daar is ook een toegang, tot het hoogteterras, met elektrische zonneluifel, met directe toegang tot de tuin. Aan de andere kant van de overloop is een badkamer.

Tweede etage:
De overloop, geeft toegang tot 3 slaapkamers en een kleine badkamer met wc en badkamermeubel.
Een 1 ste slaapkamer met dakkapel, een tweede slaapkamer met airco en dressing en een derde slaapkamer, waarin een vaste trap toegang geeft tot de zolderverdieping.

Derde etage:
Via de vaste trap, kom je op de derde verdieping. Deze bestaat, uit een knusse voorkamer en een 4 de slaapkamer met ingemaakte kasten.

Afspraak: [email protected]
0495237827 na 17u.

Get in touch