House for sale

299000€

3 bedrooms 223 square meters

Immoweb code : 20221016
Immoweb code : 20221016

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
223 square meters livable space
802 square meters of land

Description

RUIME GEZINSWONING MET 3 SLK OP 8A02CA NABIJ CENTRUM MUNS...

Gerenoveerde half vrijstaande woning gelegen te Munsterbilzen, Zutendaalweg 19.

Deze ruime gezinswoning ligt op een steenworp afstand van het centrum en alle dagelijkse voorzieningen. Het bruisende centrum van Bilzen bevindt zich op slechts 3 km, terwijl Genk op 8 km afstand ligt.

Gelegen op een perceel van 8A02CA biedt deze woning een royale woonoppervlakte van 223m². De woning beschikt over drie slaapkamers en een ruime polyvalente veranda aan de achterzijde. Recent werden de ramen op de benedenverdieping vervangen door nieuwe PVC-ramen en werd de verwarmingsinstallatie vernieuwd. Bovendien voldoet de elektrische installatie aan de huidige normen.

Praktische indeling: Op de begane grond vindt u een inkomhal met gastentoilet, een lichte en ruime leefruimte en een moderne, volledig uitgeruste keuken. De aangrenzende veranda biedt extra leefruimte. Verder bevinden zich op de begane grond een extra toilet, een handige berging, een wasruimte en de CV-ruimte.

De eerste verdieping omvat een nachthal die toegang biedt tot drie ruime slaapkamers en een badkamer, voorzien van een ligbad/douchecombinatie en een wastafel.
Via een vlizoluik in de badkamer bereikt u de zolderverdieping, ideaal voor extra opbergruimte.

De oprit naast de woning is uitgerust met een elektrische toegangspoort en leidt naar een ruime dubbele garage. Aansluitend aan de garage is een ontspanningsruimte te vinden, perfect voor hobby's of als extra bergruimte.
De onderhoudsvrie...
Renovation obligation: yes

Get in touch