House for sale

449000€

3 bedrooms

Immoweb code : 20034029
Immoweb code : 20034029

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
188 square meters of land

Description

UNIEKE BEN-WONING IN UITERST RUSTIGE OMGEVING

Unieke BEN-woning in Uiterst Rustige Omgeving

Ontdek deze 2 jaar oude prachtige BEN-woning gelegen aan de Sint-Ursulastraat 8 in Eigenbilzen.
Deze woning combineert vele moderne voorzieningen met een serene ligging, waardoor het de perfecte plek is om tot rust te komen. Ervaar het gemak van het wonen in een nieuwe woning waarbij er geen extra afwerk, - en/of meerkosten meer bij komen kijken. Deze nieuwbouwwoning is volledig klaar!

Bij binnenkomst op het gelijkvloers wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal die toegang biedt tot een inpandige garage en twee ruime bergingen. In het gelijkvloers zijn alle noodzakelijke aansluitingen aanwezig; een waterontkalker, gasmeter en een aparte elektriciteitskast ten behoeve van de tuin.

De rechte trap leidt naar het leefgedeelte, waar een hoogwaardig afgewerkte keuken voorzien is van alle moderne gemakken, zeer exclusief Patagonia werkblad en apparaten. De keuken sluit naadloos aan op het eet- en zitgedeelte, waar grote raampartijen aan beide zijden zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. Aan de voorkant zijn er rolluiken geïnstalleerd voor extra comfort en privacy.

De keukenberging is uitgerust met aansluitingen voor een wasmachine en droogkast. In deze berging bevindt zich de elektriciteitskast, ventilatiesysteem, omvormer zonnepanelen (ca 3.500 kwh) en internetmodem. Naast de berging ligt een ruim toilet.

De rechte trap brengt u naar de nachthal op de bovenverdieping, die toegang biedt tot ...
Renovation obligation: no

Get in touch