House for sale

320000€

3 bedrooms 144 square meters

Immoweb code : 20052219
Immoweb code : 20052219

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
144 square meters livable space
2080 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Gunstig gelegen in een rustig straatje, deels omringd door velden, bevindt zich deze open bebouwing met zuid gerichte tuin. Dankzij de wintergroene haag en de verschillende bomen kan men hier genieten van volledige privacy en rust.

De woning werd gebouwd in 1935. De woning werd tot voor kort bewoond, maar dient in de komende jaren gerenoveerd te worden. Momenteel is er o.a. geen isolatie aanwezig, waardoor het EPC-label “F” is. Binnen de 5 jaar na aankoop dient dit verbeterd te worden naar label “D”.

De charmante en goed onderhouden tuin is een absolute troef! Ook de gunstige ligging, rustig straatje, aan de over- en linkerkant omringd door landschappelijk waardevol agrarisch gebied, op korte fietsafstand van bushalte, winkels, school, etc. Alsook dichtbij de oprit E314 (maar ver genoeg om geen geluidsoverlast te hebben) maken het er zeer aangenaam wonen. Achteraan de tuin staat een praktisch en ruim tuinhuis.

Indien men liever de woning zou afbreken en er een nieuwe open bebouwing wenst op te richten is dit ook mogelijk, mits bekomen van een vergunning. Onder bepaalde voorwaarden mag er aan het 6% btw-tarief gebouwd worden.

Op heden is er een omgevingsvergunning afgeleverd voor het verkavelen naar 2 bouwloten voor halfopen bebouwing. Een bouwlot van 8a40ca, een bouwlot van 5a80ca, met aansluitend een lot dat gelegen is binnen landschappelijke waardevol agrarisch gebied van 6a60ca. Ook op het naastgelegen perceel mag niet gebouwd worden.

Meer info: [email protected]

Get in touch