House for sale

600000€

8 bedrooms 850 square meters

Immoweb code : 20228553
Immoweb code : 20228553

Overview

8 bedrooms
2 bathrooms
850 square meters livable space
944 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Unieke kans: Ruime woning met atelier en opslagruimte – ideaal voor combinatie werk en privé!
Op zoek naar een uitzonderlijke investering of een pand waarin wonen en werken perfect samenkomen? Deze woning, bestaande uit twee wooneenheden, maar met slechts1 kadastralenummer, biedt een ongeziene flexibiliteit en tal van mogelijkheden.
De woning bestaat uit 2 eenheden met in totaal 4 kamers en de mogelijkheid om 4 kamers bij te maken. Elke wooneenheid beschikt over twee kamers, perfect voor een groot gezin of als bijkomende hobby ruimte
Daarnaast beschikt het pand over een indrukwekkende atelier/opslagruimte van 550 m², verdeeld over twee verdiepingen. Deze ruimte is uitermate geschikt voor ondernemers, creatieve beroepen of als opslagplaats.
Troeven van dit pand:
• Topligging met uitstekende verbinding naar belangrijke verkeerswegen.
• Ideale combinatie van woon- en werkruimte.
• Investeringspotentieel: Mogelijkheid om het atelier/opslaggedeelte af te splitsen met de hulp van een landmeter en notaris. Als eigenaar kan je eveneens de woning opsplitsen in 2 wooneenheden die elk een watermeter, gasmeter, elektriciteitsmeter hebben doch de woning bezit slechs 1 kadastrale nummer waardoor fysieke afsplitsing niet mogelijk is.
Dit pand is perfect voor wie werk en privé wil combineren of op zoek is naar een rendabele investering. Laat je verrassen door de talloze mogelijkheden die dit veelzijdige eige

Get in touch