House for sale

485000€

1 bedroom

Immoweb code : 20241024
Immoweb code : 20241024

Overview

1 bedroom
1 bathroom
200 square meters of land

Description

Commercial

Sorry, there is no English translation. Immo Quartier stelt u exclusief deze opbrengsteigendom voor bestaande uit een commercieel gelijkvloers met woonst in het CENTRUM van DWORP. Dit karaktervolle hoekpand (bekend als 'Herberg De Zwaan') is opvallend gelegen op de kruising van de Alsembergsesteenweg en de Gemeentehuisstraat en draagt bij aan het herkenbare straatbeeld van het centrum. Het commercieel gelijkvloers omvat een inkom, een commerciële ruimte (momenteel in gebruik als café) en een polyvalente ruimte/zaal en keuken. Geen terras/tuin. Op de 1ste verdieping bevindt zich een appartement (80m²) met een ruime leefruimte, voorzien van een authentieke plankenvloer, een open ingerichte keuken, een apart toilet, een badkamer (met ligbad en douche) en 1 slaapkamer. Grote inrichtbare zolderruimte. Kelders (veel stockagemogelijkheden) en lage garage. Dit pand biedt talloze mogelijkheden, ideaal voor horeca, detailhandel, kantoren of andere commerciële doeleinden, gecombineerd met wonen of als investering.

Bijzonderheden : EPC klasse C, centrale verwarming op gas handelsgelijkvloers + pelletkachel in het appartement. Vastgesteld bouwkundig erfgoed. Het is een pand met een geschiedenis, opgetrokken als kapelaanshuis in de 18de eeuw en tot 1845 in gebruik geweest als gemeentehuis.

VCRO (bijzondere informatieplicht) : Gvg, gelegen in woongebied, Gmo, voorkooprecht van toepassing, Gvv, NIET gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Uitstekende bereikbaarheid, vlakbij d

Get in touch